Mobiele Kinderboerderij

Een kinderboerderij in jouw achtertuin? Dat kan! Bij Kinderparadijs Malkenschoten hebben we een mobiele kinderboerderij. Leuk voor tijdens een kinderfeestje of evenement. We hebben een grote en een kleine boerderij.

Kleine mobiele kinderboerderij

U boekt onze kleine mobiele kinderboerderij al vanaf € 70,- per uur. Leuk voor binnen bij uw verzorgingstehuis of peuterspeelzaal met kleine huisdieren zoals konijnen, kippen en cavia’s. Met de kleine mobiele kinderboerderij brengen wij de dieren naar de mensen, als de mensen niet bij de dieren kunnen komen.

Grote mobiele kinderboerderij

Vanaf € 90,- per uur boekt u onze grote mobiele kinderboerderij. Zeer geschikt tijdens evenementen, bruiloften en buurtfeesten. Onze geitjes of schapen en een aantal kleine huisdieren komen graag op bezoek. Voor de grote mobiele kinderboerderij geldt een minimale afname van 3 uur.

De mobiele kinderboerderij is altijd inclusief dierverzorger, het dierenaanbod is onder voorbehoud. Het dierenwelzijn staat voorop, dit betekent dat bij een reservering aan bepaalde voorwaarden moet worden voldaan.

Reiskosten

Voor beide varianten van de mobiele kinderboerderij gelden geen reiskosten binnen een straal van 10 km vanaf onze kinderboerderij. Buiten deze straal worden er wel reiskosten in rekening gebracht. De maximale afstand is één uur rijden vanaf onze boerderij.