Abonnement

Een abonnement van Kinderparadijs Malkenschoten kost € 19,50 p.p. en is 365 dagen geldig vanaf de dag van aanschaf. Het abonnement is persoonsgebonden. Met een abonnement kunt u onbeperkt het park in en geniet u van diverse voordelen.

U kunt een nieuw abonnement aanvragen door dit formulier, samen met een recente (pas)foto('s), in te leveren bij de kassa van Kinderparadijs Malkenschoten. Uw abonnement wordt op een Accres Card geplaatst. Heeft u al een geldig abonnement of een Accres Card? Dan kunt u uw abonnement verlengen of op uw Accres Card laten zetten bij de kassa van Kinderparadijs Malkenschoten.

De voordelen van een abonnement

- Onbeperkt genieten van je favoriete dieren en speeltuinen
- 10% korting op artikelen in onze horeca
- 10% korting op souveniers uit de winkel
- Korting op bepaalde activiteiten tijdens evenementen
- Altijd op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief
- Een voordelig tarief bij verlenging van uw abonnement

Een abonnement cadeau doen?

Dat kan met onze cadeaukaarten. Deze zijn te koop bij de kassa van Kinderparadijs Malkenschoten.

Wist je dat... Gratis abonnement!

Bij Aquacentrum Malkander is zwemles super leuk! Je kunt hier niet alleen je zwemdiploma halen maar ook een glijbaan, bommetjes en duikdiploma! Daarnaast krijg je als je op zwemles gaat bij Malkander een abonnement van ons park helemaal gratis!

Abonnement opzeggen

Heeft u een abonnement met automatische incasso en wilt u deze niet verlengen? Stuur ons 2 maanden voor het einde van het abonnement een e-mail met daarin alle op te zeggen abonnementen en de gegevens van de personen zoals voornaam, achternaam, geboortedatum en adres. Een abonnement zonder automatische incasso stopt zonder verlenging 1 jaar na uitgifte.