Abonnement

Een abonnement van Kinderparadijs Malkenschoten kost € 19,50 p.p. en is 365 dagen geldig vanaf de dag van aanschaf. Het abonnement is persoonsgebonden. Met een abonnement kunt u onbeperkt het park in en geniet u van diverse voordelen.

Kom jij vaak buiten? Vind je het heerlijk om buiten te spelen in speeltuinen? En ben jij een groot dierenliefhebber? Een abonnement bij Binky is dan echt iets voor jou. Een abonnement koop je heel gemakkelijk via onze webshop. De kosten zijn € 19,50 per persoon dus na 3 bezoeken heb je de kaart er ruim uit! 

De voordelen van een abonnement

- 365 dagen genieten van je favoriete dieren en speeltuinen
- 10% korting op artikelen in onze horeca
- 10% korting op souveniers uit de winkel
- Korting op bepaalde activiteiten tijdens evenementen
- Altijd op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief
- Een voordelig tarief bij verlenging van uw abonnement

Een abonnement cadeau doen?

Dat kan met onze cadeaukaarten. Deze zijn te koop bij de kassa van Kinderparadijs Malkenschoten.

Wist je dat... Gratis abonnement!

Bij Aquacentrum Malkander is zwemles super leuk! Je kunt hier niet alleen je zwemdiploma halen maar ook een glijbaan, bommetjes en duikdiploma! Daarnaast krijg je als je op zwemles gaat bij Malkander een abonnement voor één jaar van ons park helemaal gratis!

Abonnement verlengen

Ruim een maand voor afloop van je abonnement sturen wij jou een mail met de vraag of je het abonnement van Binky wil verlengen. In deze mail zit een kortingscode waarmee jij jouw abonnement kunt verlengen voor slechts € 16,-. Mocht je deze mail kwijt zijn neem dan contact op met onze receptie. 

Abonnement opzeggen

Heeft u een abonnement met automatische incasso en wilt u deze niet verlengen? Stuur ons 2 maanden voor het einde van het abonnement een e-mail met daarin alle op te zeggen abonnementen en de gegevens van de personen zoals voornaam, achternaam, geboortedatum en adres. Een abonnement zonder automatische incasso stopt zonder verlenging 1 jaar na uitgifte.