Griezelavonden

Op vrijdagavond 20 oktober en zaterdagavond 21 oktober is het nóg spannender in het park. Dan kom je allemaal bijzondere heksen, feeën en ander gespuis tegen. Je kan de vuurspuwer bewonderen en op de foto met enge dieren. Deze avonden zijn ook leuk voor de allerjongsten, want de schrikeffecten blijven achterwege.

Maar voor stoere durfals is het niet saai, want op twee afgesloten plekken in het park kom je pas échte griezels tegen die je de stuipen op het lijf proberen te jagen. Bij deze plekken staan bewakers, want een waarschuwing voor het betreden van deze gebieden is nodig: het is écht eng! Hou je daar niet van, dan kun je zonder iets te missen deze plekken gewoon overslaan.

Entreekaarten € 4,50 en zijn zowel online als aan de kassa te verkrijgen. Deze entreeprijzen gelden ook voor abonnementhouders. Koop hier alvast je ticket online.

Hieronder een filmpje gemaakt in 2016! Dit jaar weer nieuwe en spannende figuren! Kom jij ook langs?


Halloweenlasergame

Passend in het Halloween thema hebben we dit jaar een lasergame area. Tijdens de griezelavonden is het extra spannend!

Voor de últieme belevenis vindt het laser gamen plaats in een wel heel spannende ruimte, namelijk een ruimteschip met maar liefst 9 verschillende kamers! Geheel passend bij het Halloween thema is het laser gamen extra spannend want de donkere ruimtes worden gevuld met rook, lichteffecten en spannende geluiden. Durf jij hier door heen te sluipen en je tegenstanders te verslaan?

Per lasergame kunnen 8 spelers het gedurende 5 minuten tegen elkaar opnemen, zowel in teamverband als individueel. Na elke game laat de computer de uitslag zien.

  • Halloweenlasergame is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
  • Kosten € 2,00 p.p.

 

Florisimo de Vuurspuwer

Om er voor te zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten gaat onze Florisimo iets heel spannends doen.. namelijk vuurspuwen!  Naast de lasergame area zal Florisimo, in zijn Halloween-outfit, voor een waar spektakel zorgen en jong en oud verbazen met zijn kunsten.