Halloween

Halloween bij Malkenschoten

Het is weer Halloween bij Kinderparadijs Malkenschoten. Dit spannende feest wordt gevierd in de herfstvakantie, van 22 t/m 27 oktober. Tijdens Halloween kun je onder andere genieten van het verlichte park en op zoek naar de heksjes. Het hele park is omgetoverd in Halloween sfeer en er is van alles te beleven! Op maandagavond 22 oktober en woensdagavond 24 oktober is er van 19.00 uur tot 20.00 uur een lampionnenoptocht. Kom je op die dagen alleen naar de lampionnenoptocht? De entree voor de optocht is slechts €2,50, dit ticket is alleen aan de kassa verkrijgbaar (abonnementhouders mogen gratis naar binnen).

Voor de lampionnenoptocht is het natuurlijk super leuk om een eigen lampion mee te nemen! Doe dat vooral! Mocht je geen lampion thuis hebben dan hebben wij speciale Glowsticks te koop voor €2,-. 

Griezelavonden

Op vrijdagavond 26 oktober en zaterdagavond 27 oktober is het nóg spannender in het park. Dan kom je allemaal bijzondere heksen, feeën en ander gespuis tegen. Deze avonden zijn ook leuk voor de allerjongsten omdat het park verdeelt is in een eng gedeelte en een minder eng gedeelte, waar de schrikeffecten achterwege blijven.

Klik op onderstaande foto voor meer foto's van Halloween bij Binky!

Maar voor stoere durfals is het dus niet saai, want op een afgesloten route in het park kom je pas échte griezels tegen die je de stuipen op het lijf proberen te jagen. Bij deze plek staan bewakers, want een waarschuwing voor het betreden van dit gebied is nodig: het is écht eng! Hou je daar niet van, dan kun je zonder iets te missen deze plekken gewoon overslaan.

Op vrijdag en zaterdag gaat het park om 16.30 uur dicht. Vanaf 18.00 uur kun je dan lekker griezelen tot 21.00 uur.

  • Entree griezelavond € 5,00.
  • Abonnementhouders betalen € 4,50 (alleen aan de kassa)