Halloween

Halloween bij Malkenschoten

Het is weer Halloween bij Kinderparadijs Malkenschoten. Dit spannende feest wordt gevierd in de herfstvakantie, van 16 t/m 21 oktober. Tijdens Halloween kun je onder andere genieten van het verlichte park en op zoek naar de heksjes. Op maandagavond 16 oktober en woensdagavond 18 oktober is er van 19.00 uur tot 20.00 uur een lampionnenoptocht. Kom je op die dagen alleen naar de lampionnenoptocht? Vanaf 17.00 uur kost de entree slechts €2,50, dit ticket is alleen aan de kassa verkrijgbaar (abonnementhouders mogen gratis naar binnen). LET OP: lampionnen zijn in het park niet te koop, dus neem je eigen lampion mee!

Griezelavonden

Op vrijdagavond 20 oktober en zaterdagavond 21 oktober is het nóg spannender in het park. Dan kom je allemaal bijzondere heksen, feeën en ander gespuis tegen. Nieuw dit jaar is de Halloweenlasergame. Deze avonden zijn ook leuk voor de allerjongsten omdat het park verdeelt is in een eng gedeelte en een minder eng gedeelte, waar de schrikeffecten achterwege blijven.

Maar voor stoere durfals is het dus niet saai, want op een afgesloten plek in het park kom je pas échte griezels tegen die je de stuipen op het lijf proberen te jagen. Bij deze plek staan bewakers, want een waarschuwing voor het betreden van dit gebied is nodig: het is écht eng! Hou je daar niet van, dan kun je zonder iets te missen deze plekken gewoon overslaan.

Op zowel de griezelavonden als tijdens de avonden met de lampionnenoptocht is er de mogelijkheid om lekkere broodjes te bakken bij het Halloween vuur én er zijn reptielen en spinnen te bewonderen!

Op vrijdag en zaterdag gaat het park om 16.30 uur dicht. Vanaf 18.00 uur kun je dan lekker griezelen tot 21.00 uur.

  • Entree € 4,50 (voorverkoop en e-tickets), aan de kassa € 5,00.
  • Abonnementhouders betalen € 4,50 aan de kassa.

Koop hier je online ticket.

Halloweenlasergame

Passend in het Halloween thema hebben we dit jaar een lasergame area.

Voor de últieme belevenis vindt het laser gamen plaats in een wel heel spannende ruimte, namelijk een ruimteschip met maar liefst 9 verschillende kamers! Geheel passend bij het Halloween thema is het laser gamen extra spannend want de donkere ruimtes worden gevuld met rook, lichteffecten en spannende geluiden. Durf jij hier door heen te sluipen en je tegenstanders te verslaan?
Tijdens de griezelavonden is het lasergamen extra spannend!

Per lasergame kunnen 8 spelers het gedurende 5 minuten tegen elkaar opnemen, zowel in teamverband als individueel. Na elke game laat de computer de uitslag zien.

  • Halloweenlasergame is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
  • Kosten € 2,00 p.p.


 

Florisimo de Vuurspuwer

Om er voor te zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten gaat onze Florisimo iets heel spannends doen.. namelijk vuurspuwen!  Naast de lasergame area zal Florisimo, in zijn Halloween-outfit, voor een waar spektakel zorgen en jong en oud verbazen met zijn kunsten.