Happy Halloween

Happy Halloween is nieuw bij Binky! 

Na het succes van afgelopen jaar organiseren wij ook dit jaar weer Happy Halloween voor de kleinste kinderen onder ons! Geen enge griezel avond, geen extra eng gedeelte maar leuke en spannende Happy Halloween elementen in ons mooie park. Natuurlijk wordt het park weer mooi verlicht en besteden we weer veel aandacht aan Happy Halloween aankleding maar we maken het evenement zeer goed toegankelijk voor kids t/m 10 jaar. 

Op 17, 19, 21 en 24 oktober zijn de speciale Happy Halloween avonden. Deze avonden gaan jullie op "heksenjacht". Via een speurtocht ga je op zoek in ons park naar alle karakters en bekijk je hun shows, proef je hun toverdrankjes en smikkel je van hun heksenkaas. Het doel is natuurlijk om alle karakters tegen te komen en deze af te strepen van je heksenlijst. 

Wil je meer weten over Happy Halloween bij Binky, kom dan langs op een van onze Happy Halloween avonden en maak kennis met dit nieuwe en leuke concept! De poorten gaan om 18:00 uur open en je hebt tot 20:00 uur de tijd om kennis te maken met alle figuren in ons park! 

Datum: 21, 23 & 25 oktober
Tijd: 18:00 - 20:00 uur