Schoolreisje

Onze schoolreisjes zijn te reserveren vanaf 18 februari 2023 tot 15 november 2023.

Klimmen en klauteren, onze speelboerderij heeft heel veel speeltoestellen en attracties om op te spelen. Op de vijver kun je waterfietsen en durf jij op Binky’s klimparcours? Een schoolreisje bij ons is leuk en leerzaam! Voor slechts € 8,50 doordeweeks, hebben jullie één dag lang plezier op onze boerderij en komen de kinderen vol geweldige verhalen weer thuis. Voor € 9,50 boek je een schoolreisje bij ons in het weekend. Lees meer over het organiseren van je schoolreisje bij Kinderparadijs Malkenschoten.

Schoolreisje naar Kinderparadijs Malkenschoten:

  • € 8,50 per kind (doordeweeks), € 9,50 (weekend)
  • Dagentree
  • Friet of een bruin broodje kaas (keuze voor alle kinderen van het schoolreisje niet per kind), Binky limonade en waterijsje (ook voor begeleiders)
  • Eén begeleider per 10 kinderen gratis
  • Gratis warme drank naar keuze voor de begeleider
  • Minimaal 20 betalende bezoekers

Reserveren

Voor een optimale service vragen wij je tijdelijk en uiterlijk 2 dagen voor de aanvangsdatum te reserveren. Eventuele wijzigingen en/ of aanvullingen kunnen tot minimaal een week voor de gereserveerde datum aan ons worden doorgegeven. Een schoolreisje kan niet geboekt worden in combinatie met een Binky abonnement. Alleen te reserveren vanaf 18 februari 2023 tot 15 november 2023.

Verzetten/ annuleren

Het is mogelijk om een schoolreisje om te boeken naar een andere datum. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Daarnaast is het mogelijk om een schoolreisje te annuleren. Annuleren kan kosteloos tot maximaal 24 uur voorafgaand aan het schoolreisje. Als er niet, of niet tijdig, wordt geannuleerd zijn we genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen. Deze bedragen €50,- per boeking.

Contact

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met een van onze kassa medewerkers via: 055 - 5332803.