Groepen / Vereniging

Kom voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden naar Binky, de leukste kinderboerderij van Nederland! In ons mooi overzichtelijke park is er van alles te beleven. Bijvoorbeeld lekker spelen in de speeltuin en maak kennis met heel veel leuke en bijzondere dieren. Sommigen mag je zelfs aaien en voeren! De dierverzorgers leggen je van alles uit zodat je ook leert hoe een boerderij werkt. Binky is er natuurlijk ook en wijst je de weg over de boerderij; zo mis je niets!

Klimmen en klauteren, Kinderparadijs Malkenschoten heeft heel veel speeltoestellen en attracties om op te spelen. Met de Binkybus kun je het hele park verkennen, op de vijver kun je waterfietsen en durf jij op Binky’s klimparcours of cross jij over het nieuwe verkeersplein?

Groepsuitje naar Kinderparadijs Malkenschoten

Entreetickets
Kinderen tot 2 jaar gratis
Groepen 2 jaar en ouder € 10,- p.p. voor een onbeperkt Binky bezoek via webshop.binky.nl
Groepen 2 jaar en ouder € 10,- p.p. voor een bezoek van 1 dag.

Het is mogelijk om uw groepsbezoek uit te breiden met een arrangement. Vraag hierover meer info bij onze kassa via 055 5332803

Boek dit groepsuitje


Reserveren

Voor een optimale service vragen wij u tijdig te reserveren en eventuele wijzigingen en/of aanvullingen minimaal een week voor de gereserveerde datum aan ons door te geven. Bij onvoorziene zaken zoals een slechte weersverwachting kunt u in overleg een nieuwe datum reserveren.