Groepen / Vereniging

Kom voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden naar Binky, de leukste kinderboerderij van Nederland! In ons mooi overzichtelijke park is er van alles te beleven. Bijvoorbeeld lekker spelen in de speeltuin en maak kennis met heel veel leuke en bijzondere dieren. Sommigen mag je zelfs aaien en voeren! De dierverzorgers leggen je van alles uit zodat je ook leert hoe een boerderij werkt. Binky is er natuurlijk ook en wijst je de weg over de boerderij; zo mis je niets!

Klimmen en klauteren, Kinderparadijs Malkenschoten heeft heel veel speeltoestellen en attracties om op te spelen. Met de Binky bus kun je het hele park verkennen, op de vijver kun je waterfietsen en durf jij op Binky’s klimparcours of cross jij over het verkeersplein?

Groepsuitje naar Kinderparadijs Malkenschoten

Kinderen tot 2 jaar gratis
Groepen 2 jaar en ouder € 10,- p.p. voor een onbeperkt Binky bezoek via webshop.binky.nl
Groepen 2 jaar en ouder € 10,- p.p. voor een bezoek van 1 dag.

Het is mogelijk om groepsbezoek uit te breiden met een arrangement.
Groepen met meer dan 20 personen krijgen 20% korting over het eten en drinken wat op het smulterras besteld wordt.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op met onze kassa via 055 5332803.

Buffetten

Op aanvraag is het ook mogelijk om buffetten af te nemen bij ons op locatie. Met het hele gezelschap heerlijk genieten van een stamppot buffet of barbacue. Het maakt jullie groepsuitje helemaal compleet. Na het spelen kun je vanaf 17.30 - 20.00 uur de dag bij ons afsluiten. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

Op de buffetprijzen geldt geen 20% groepskorting. Deze is al in de prijs verwerkt. 
Buffetten minimaal drie dagen van te voren aanmelden.


Reserveren

Voor een optimale service vragen wij om tijdig te reserveren en eventuele wijzigingen en/of aanvullingen minimaal een week voor de gereserveerde datum aan ons door te geven. Bij onvoorziene zaken zoals een slechte weersverwachting kan je in overleg een nieuwe datum reserveren.