Zomervakantie!

Tijdens de zomervakantie kom je natuurlijk bij ons op bezoek! Wist je dat wij een heleboel nieuwe dierenverblijven hebben gemaakt het afgelopen half jaar? Er zijn ook veel andere dieren te zien die wij vorige zomer nog niet hadden. Neem bijvoorbeeld de kerkuilen of de zeboe's. Heel leuk om iets meer over deze dieren te weten te komen toch?

Tijdens de zomervakantie hebben we ook vaak extra activiteiten. Er is regelmatig een echte Imker bij ons die je alles kan vertellen over de bijen en hoe honing gemaakt wordt. Je kunt er dan ook kaarsen rollen, een potje honing kopen of was figuurtjes maken. Bekijk hieronder in het activiteitenoverzicht de precieze data en tijden wanneer de Imker er is.

Op maandag en woensdagmiddag organiseren wij leuke kinderactiviteiten in de moestuin tussen 13:00 - 16:00 uur. Van het maken van kruidenboter en kruidenthee tot het zoeken van kleine kriebelbeestjes in de tuin. Iedere keer een andere leuke activiteit.

Richt jij je pijl en boog op de roos? Je kunt nu bij ons leren boogschieten! Op dinsdagmiddag tussen 13:00 - 16:00 uur (zie activiteitenoverzicht voor precieze data) span jij je boog en word je de nieuwe Robin Hood. 

Natuurlijk leef je je uit in onze verschillende speeltuinen. De zandbak, babyschommel en wipkip voor de allerkleinsten, schommels, glijbanen en klimrekken voor de oudere kinderen. Voor de echte durfals hebben wij klim en klauter parcours, kabelbanen en hoge glijbanen! Wil je met het hele gezin iets leuks doen dan kun je waterfietsen, midgetgolfen of verkeersregels uitleggen op het verkeersplein.

Ben je nog niet uitgespeeld en rijd dan een rondje met de Binky bus, doe mee met een optreden van Binky of ga een rondje ponyrijden (kosten € 0,50 per kind).

Activiteiten Dag Tijd
Ponyrijden (€ 0,50) Dagelijks 11:00 - 12:00 uur & 14:00 - 15:00 uur
Activiteiten in de moestuin Maandagen 13:00 - 16:00 uur
Boogschieten Dinsdag 31 juli en 7 augustus 13:00 - 16:00 uur
Activiteiten in de moestuin Woensdagen 13:00 - 16:00 uur
Imker bij de bijenstal Donderdag 19 juli 13:00 - 16:00 uur
Imker bij de bijenstal Zaterdag 28 juli en 11, 18 en 25 augustus 13:00 - 16:00 uur
Imker bij de bijenstal Zondag 22 juli en 5 augustus 13:00 - 16:00 uur

Wil je goed op de hoogte blijven van de verschillende activiteiten? Ben je benieuwd wat er dagelijks precies te doen is in ons park? Hou dan vooral onze Facebook pagina goed in de gaten. Hierop verkondigen wij het programma en geven we aan als er bijzonderheden of wijzigingen zijn.

Al met al genoeg te beleven om er een leuk dagje weg van te maken! Heel veel plezier en tot snel!