Schoolreisje

In ons veilige en grotendeels overzichtelijke park maken de kinderen kennis met heel veel leuke en bijzondere dieren. Sommige mag je zelfs aaien en voeren. Onze dierverzorgers kunnen je alles uitleggen, zodat je thuis precies kunt vertellen hoe een boerderij werkt. Binky wijst je de weg over de boerderij; zo mis je niets!

Klimmen en klauteren, Kinderparadijs Malkenschoten heeft heel veel speeltoestellen en attracties om op te spelen. Met de Binkybus kun je het hele park verkennen, op de vijver kun je waterfietsen en durf jij op Binky’s klimparcours? Dit fantastische schoolreisje wordt al aangeboden voor slechts
€ 7,50 per kind.

Schoolreisje naar Kinderparadijs Malkenschoten:

  • Al vanaf € 7,50 per kind
  • Inclusief friet en Binky limonade
  • Inclusief terugkomkaartje voor ieder kind
  • Eén begeleider per 10 kinderen gratis

Reserveren

Let op: het schoolreisarrangement is enkel geldig buiten de weekenden en schoolvakanties om. Voor groepsbezoek in de weekenden en schoolvakanties gelden andere tarieven.

Voor een optimale service vragen wij u tijdig te reserveren en eventuele wijzigingen en/of aanvullingen minimaal een week voor de gereserveerde datum aan ons door te geven. Bij onvoorziene zaken zoals een slechte weersverwachting kunt u in overleg een nieuwe datum reserveren.

LET OP: Schoolreisjes arrangementen zijn niet te boeken i.c.m. een abonnement.