Kinderboerderij

Wil jij een dagje weg naar de kinderboerderij? Kom dan naar Kinderparadijs Malkenschoten (ook bekend als Binky)! Omringd door de dieren en een groene omgeving kunnen jij en je kinderen lekker komen spelen bij Binky. Binky is de grootste kinderboerderij van Apeldoorn en is bovendien een speelparadijs met allerlei leuke attracties en activiteiten voor kinderen. Kortom alle ingrediƫnten om eropuit te gaan met je kinderen.

Naar de kinderboerderij

Onze kinderboerderij staat garant voor een leuk dagje weg met je gezin. Ook kun je komen genieten met de hele familie of vriendengroep. Klets samen gezellig bij op het horecaterras onder het genot van een hapje en drankje. De kinderen vermaken zich ondertussen prima in de vele speeltuinen.
Ook vier je bij ons op de kinderboerderij je leukste verjaardagsfeest of ga samen met de hele klas op avontuur met een schoolreisje.

Kinderfeest

Je leukste kinderfeestje vier je bij ons op de kinderboerij. Houdt je van een speurtocht kinderfeestje of lekker spelen? Bij ons kan het allemaal. Onze kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar en 8 jaar.
Bekijk onze kinderfeestjes.

Groepsarrangementen

Onze kinderboerderij is erg ruim en overzichtelijk waardoor het uitermate geschikt is voor leuke familieuitjes, groepen vrienden of uitjes met verenigingen. 
Bekijk onze groepsarrangementen.

Schoolreisje

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van een schoolreisje voor de basisschool? Klik dan hier wij helpen je graag verder met het organiseren van een schoolreisje.

Op onze veilige en grotendeels overzichtelijke kinderboederij maken de kinderen kennis met heel veel leuke en bijzondere dieren. Sommige mag je zelfs aaien en voeren. Bij alle dieren kunnen de kinderen lezen en leren over de dieren en de boerderij. Zo wordt het een leuk en educatief klassenuitje. 
Bekijk onze schoolreisjes.

 

Binky is de kinderboerderij in jouw buurt 

Apeldoorn beschikt met de Veluwe over een prachtige groene, natuurlijke en bosrijke omgeving en is vanuit heel Nederland makkelijke te bereiken door haar centrale ligging en haar goede bereikbaarheid via de snelwegen. Kinderparadijs Malkenschoten is per auto of fiets goed te bereiken. Parkeren bij onze kinderboerderij is gratis. 

Binky staat bekend als een echte speelboerderij!

Speeltuinen en attracties

Wij zijn een kinderboerderij met meerdere grote speeltuinen. Onze grote speeltuinen bieden speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden. Ook kun je bij ons komen waterfietsen op de grote vijver of een potje midgetgolf spelen. Laat zien dat jij de beste bent! 
Bekijk onze attracties

Onze dieren

Op onze kinderboerderij wonen heel veel verschillende boerderij dieren. Heel veel dieren mag je aaien. Onze geitjes vinden het heerlijk om gevoerd te worden door jullie.
Leer alles over de boerderij dieren

Educatie

Wat een dagje op de kinderboerderij extra leuk maakt is het leren over de boerderij en de dieren. In de bergkapschuur leer je alles over de boerderij. Een quizboekje is te koop in ons winkeltje voor €1,00 met een doosje potloodjes. Geef antwoord op alle vragen en los het raadsel op...
Speel de quiz en leer alles over de boerderij

 

Tarieven Binky

Binky abonnement

Wil je vaker komen spelen op de kinderboerij? Dat kan met een Binky abonnement. Je kan hele hele jaar door onbeperkt komen spelen.
Koop direct je Binky abonnement

Dagkaart

Wanneer je een dag op de kinderboerderij wilt komen spelen dat kan dat met een dagkaart. Je kunt vanaf 10:00 uur tot aan sluitingstijd blijven.
Koop direct je dagkaart

 

Openingstijden Binky

Onze kinderboerderij is geopend vanaf 10:00 uur. Je kunt de hele dag volop genieten tot aan sluitingstijd. De actuele openingstijden staan aangegeven bij onze kassa bij binnenkomst.
Bekijk onze openingstijden

 

Wat is er vandaag te beleven bij Binky

Binky is het vrolijke varken van de kinderboerderij. Hij heeft veel dierenvriendjes die jou graag eens willen ontmoeten. Binky vindt het boerenleven op de boerderij geweldig! Hij speelt ook graag in de speeltuinen. Daarnaast vindt hij dansen erg leuk. Tijdens een Meet & Greet kun je met Binky op de foto! Er zijn zoveel leuke activiteiten op de speelboerderij dat je je er zeker een hele dag kunt vermaken.

Bekijk wat er vandaag te beleven valt bij Binky