Schoolreisje

Boek nu je schoolreisje voor de periode van 18 februari 2024 tot 15 november 2024!

Klimmen en klauteren, onze speelboerderij heeft heel veel speeltoestellen en attracties om op te spelen. Op de vijver kun je waterfietsen en durf jij op Binky’s klimparcours? Een schoolreisje bij ons is leuk en leerzaam! Voor slechts € 9,50 doordeweeks, hebben jullie één dag lang plezier op onze boerderij en komen de kinderen vol geweldige verhalen weer thuis. Voor € 10,50 boek je een schoolreisje bij ons in het weekend. Lees meer over het organiseren van je schoolreisje bij Kinderparadijs Malkenschoten.

Schoolreisje naar Kinderparadijs Malkenschoten:

  • € 9,50 per kind (doordeweeks), € 10,50 (weekend)
  • Dagentree
  • Friet of een bruin broodje kaas (keuze voor alle kinderen van het schoolreisje niet per kind), onbeperkt ranja in eigen beker en waterijsje (ook voor begeleiders)
  • Eén begeleider per 10 kinderen gratis
  • Gratis warme drank naar keuze voor de begeleider
  • Minimaal 20 betalende bezoekers

Reserveren

Je kunt vanaf nu een schoolreisje boeken voor 2024 voor de periode van 18 februari 2024 tot 15 november 2024.

  • Voor een optimale service vragen wij je tijdig, maar uiterlijk 2 dagen van tevoren te reserveren. Eventuele wijzigingen en/ of aanvullingen kunnen tot minimaal een week voor de gereserveerde datum aan ons worden doorgegeven.
  • Op de dag van het schoolreisje wordt afgesproken hoe laat er gegeten kan worden. Dit om onnodig wachten en/ of koude patat te voorkomen. Voor schoolreisjes geldt dat er uiterlijk tot 14:30 uur gegeten kan worden. Neem contact met ons op als je hiervan wilt afwijken.
  • Een schoolreisje kan niet geboekt worden in combinatie met een Binky abonnement. 

Verzetten/ annuleren

Het is mogelijk om een schoolreisje om te boeken naar een andere datum. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Daarnaast is het mogelijk om een schoolreisje te annuleren. Annuleren kan kosteloos tot maximaal 24 uur voorafgaand aan het schoolreisje. Als er niet, of niet tijdig, wordt geannuleerd zijn we genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen. Deze bedragen €50,- per boeking.

Contact

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met een van onze kassa medewerkers via: 055 - 5332803.