Schoolreisje groep 5

Een schoolreisje naar Kinderparadijs Malkenschoten met kinderen van groep 5 is een echte aanrader!

Ga eropuit met de kinderen van groep 5 naar Kinderparadijs Malkenschoten.

Een schoolreisje naar de kinderboerderij is een leuke manier om kinderen uit groep 5 kennis te laten maken met verschillende dieren. Het is een educatief uitstapje waarbij de kinderen de dieren in hun natuurlijke omgeving kunnen zien en leren over hun verzorging en gedrag. Je kan onze geitjes kammen, knuffelen en voeren. In de bergkapschuur leer je alles over het leven op de boerderij en de dieren. Op sommige dagen kun je een ritje maken op onze pony's. Bij ons op de kinderboerderij wonen heel veel verschillende boerderijdieren. 

Maak alvast kennis met onze dieren

Naast heel veel boerderijdieren heeft onze kinderboerderij ook heel veel speeltuinen. Dit is een geweldige manier om kinderen uit groep 5 in beweging te krijgen en te laten genieten van de buitenlucht. Stap in een van onze waterfietsen op de grote vijver of speel een potje midgetgolf met je klasgenoootjes. Er is van alles te beleven op ons 4 hectare grote park.

Bekijk al onze attracties

Onze kinderboerderij biedt heel veel schaduwrijke plekjes en volop picknickbanken om lekker aan te lunchen. Het park is overzichtelijk en omheind met een hekwerk waardoor de kinderen goed in de gaten gehouden kunnen worden en niet zomaar weg kunnen lopen. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn kan de begeleiding genieten van een kop koffie of thee aan een van de picknickbanken of op het horecaterras.

Heb je vragen neem dan gerust contact op met ons of boek direct een schoolreisje voor groep 5 via onderstaande button.

Geniet van je schoolreisje!