Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Blauwe parkeerzone aan de Dubbelbeek

De gemeente Apeldoorn heeft 1 parkeerstrook bestempeld als blauwe parkeerzone. Dit houdt in dat je hier van maandag t/m vrijdag alleen mag parkeren met een parkeerschijf met een maximale tijd van 2 uur. Wij hebben voor onze kassa ons eigen parkeerterrein en aan de Dubbelbeek zijn er nog voldoende parkeerplaatsen buiten de zone. Parkeerschijven zijn te koop bij onze receptie.

Moet ik een tijdsblok reserveren?

Nee, dit is op dit moment niet nodig. 

Ik wil maar 1 keer naar binnen, is er ook een dagkaartje beschikbaar?

Ja, een losse dagkaart kost bij ons € 10,-. Je kan ook kiezen voor een Onbeperkt Binky Bezoek Abonnement voor €15,- Op de webshop heb je de keuze om een dagkaart of abonnement te kopen.

Ik heb nog geen pas, wat nu?

Na aankoop van je Onbeperkt Binky Bezoek ontvang je een email met bijlage. Deze bijlage is een e-ticket welke je meeneemt naar onze kassa. Wij scannen dit ticket en printen dan een Binky pas voor je met je abonnement erop.

Zijn de toiletten open?

Ja, het is mogelijk om bij ons naar het toilet te gaan. Deze worden regelmatig schoongemaakt en zijn voorzien van extra hygiëne middelen. 

Vragen over abonnementen

Ik ben mijn pas en e-ticket vergeten, wat nu?

Voor €3,50 kun je bij de kassa een nieuwe pas laten afdrukken. Ben je je pas vergeten, dan kost dit €3,50 per vergeten pas. Deze kosten kun je tegen inlevering van de kassabon én op vertoon van je geldige abonnement binnen 14 dagen bij de kassa terug krijgen.

Om dit te voorkomen adviseren wij om je pas op te slaan in je telefoon. Dit kan door middel van een scherpe foto of door gebruik te maken van een speciale app (zoals Stocard). Zo heb je je pas altijd bij je!

Vragen over de webshop

Het systeem geeft aan dat de gegevens al bestaan, ik kan niet verder.

Als je een account aanmaakt met een emailadres dat al bekend is bij ons klik je op ‘wachtwoord vergeten’. Hier vul je het bekende emailadres in en er wordt automatisch een nieuw wachtwoord naar je gestuurd waarmee je kunt inloggen.