Groepen

Kom voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden naar Binky, de leukste kinderboerderij van Nederland! In ons mooi overzichtelijke park is er van alles te beleven. Bijvoorbeeld lekker spelen in de speeltuin en maak kennis met heel veel leuke en bijzondere dieren. Sommigen mag je zelfs aaien en voeren! 

Klimmen en klauteren, Kinderparadijs Malkenschoten heeft heel veel speeltoestellen en attracties om op te spelen. Op de vijver kun je waterfietsen en durf jij op Binky’s klimparcours of cross jij over het verkeersplein?

Groepsuitje naar Kinderparadijs Malkenschoten
(voor groepen vanaf 20 betalende personen)

Dagentree vanaf 2 jaar €10,00 pp.

  • Dagentree
  • 10% korting in de horeca
  • Binky quiz boekje + potloodjes voor de kinderen


Reserveren
Voor een optimale service vragen wij om tijdig te reserveren en eventuele wijzigingen en/of aanvullingen minimaal een week voor de gereserveerde datum aan ons door te geven. Bij onvoorziene zaken zoals een slechte weersverwachting kan je in overleg een nieuwe datum reserveren. Dit groepsarrangement is alleen te boeken in de periode vanaf 18 februari tot 16 november.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met een van onze kassa medewerkers via: 055 - 5332803.

LET OP: arrangementen zijn niet te boeken in combinatie met een Binky Abonnement.