Picknickspeurtocht

Het is bijna weer zover, meivakantie! Helaas mag Kinderparadijs Malkenschoten nog niet open, hoe ontzettend jammer we dat ook vinden. Maar onze medewerkers hebben niet stil gezeten en naast hun gewone werk in het park een leuke activiteit voor jullie bedacht: een picknickspeurtocht!

Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 mei en van donderdag 13 mei tot en met zondag 16 mei kun je tussen 10:00 en 15:00 uur deze leuke speurtocht doen. Wij denken dat deze geschikt is voor kinderen in de leeftijd tot en met 8 jaar en de route is maximaal 3 kilometer lang. Tijdens deze speurtocht kom je bij een veld waar je je picknick lekker op kunt eten en even kunt uitrusten. TIP: neem een bal of ander buitenspeelgoed mee om tijdens de break even lekker mee te spelen.

Reserveer je picknick

Het is noodzakelijk om te reserveren via het reserveringsformulier onderaan deze pagina om deel te kunnen nemen aan de speurtocht. Je maakt een reservering voor een tijdsblok van een half uur waarbinnen je de picknickpakketten op kunt halen en kan starten met je speurtocht. Vervolgens kun je natuurlijk net zo lang over de speurtocht doen als je zelf wil! Er zijn twee verschillende picknickpakketten waar je uit kunt kiezen:

  • Een Standaard Picknickpakket á € 8,95 per persoon 
  • Een Binky Picknickpakket á € 19,95 per persoon 

De inhoud van beide pakketten is gelijk: een krentenbol, een wit bolletje met kaas, een yoghurtje, een bosbesmuffin en keuze uit Fristi, Chocomel en sinaasappelsap. Het Binky Picknickpakket zit echter verpakt in de spiksplinternieuwe Binkyrugzak die je mag houden, extra leuk dus!

Over de speurtocht en een beloning

De speurtocht leidt je door de natuur in de buurt van het park en over een aantal avontuurlijke paadjes waardoor de tocht helaas niet geschikt is voor kinderwagens en rolstoelen. Je bent op bezoek in de prachtige natuur en we willen je met klem vragen om geen afval van je af te gooien en respect te hebben voor de natuur om je heen. Het afval van de picknick kun je weer inleveren bij ons winkeltje en als beloning hiervoor ontvangen de volwassenen een kopje koffie of thee ‘to go’ en de kinderen een kleine attentie. In de speurtocht zit een aantal vragen verwerkt waarvoor het handig is om een pen of potlood van huis mee te nemen. In verband met de geldende hygiëne maatregelen kunnen we deze helaas niet uitdelen bij de speurtocht.

We willen als laatste benadrukken dat Kinderparadijs Malkenschoten zelf gesloten is. Na het lopen van de speurtocht kun je dus helaas NIET komen spelen of de dieren knuffelen. We hopen dat dit snel weer mogelijk is, en als het zover is, lees je dat op deze website en op Facebook en Instagram.

Op de dag zelf reserveren? Dan graag telefonisch contact opnemen over wat de mogelijkheden zijn.

Het Standaard Picknickpakket wordt meegegeven in een handige meeneem-box.
Het Binky Picknickpakket wordt meegegeven in onze stoere Binky (school)rugtas.