Parkvoorzieningen

Babyverzorging

Zowel voor- als achterin het park zijn toiletten aanwezig die geschikt zijn voor het verschonen van baby’s. Bij onze horecapunten is een magnetron aanwezig zodat je melk en groentehapjes kunt opwarmen. Als je wilt kolven, dan kun je je melden bij de kassa. De kassamedewerker helpt je dan verder.

Toiletten voor minder validen

Zowel voor- als achterin het park is een toilet aanwezig voor minder validen.

Rolstoelen

Voor minder valide bezoekers hebben wij twee rolstoelen beschikbaar. De kassa is het uitleenpunt van de rolstoelen.  Wil je je verzekeren van één van de rolstoelen?

Reserveer deze dan via 055-533 28 03 of via het contactformulier op onze website: https://binky.nl/park-info/contact/, graag onder vermelding van je naam, telefoonnummer en adresgegevens.

Vrijwel het gehele park is rolstoeltoegankelijk, met uitzondering van het klim- en klauterparcours, het verborgen junglepad en het water parcours. De medewerker bij de kassa kan je hier meer over vertellen.

WIFI

Zowel bij de kassa als bij de horeca kun je gebruik maken van onze WIFI-voorziening.

Inlognaam: gasteninternet

Wachtwoord: welkombijaccres

Rookplekken

In ons park geldt een algemeen rookverbod, met uitzondering van drie rookplekken. De drie rookplekken staan aangegeven op de plattegrond van ons park.

Gevonden en verloren voorwerpen

Alle gevonden voorwerpen worden verzameld bij de kassa. Heb je zelf iets gevonden, dan kun je dit afgeven bij de kassa, de horeca of een parkmedewerker.

Als je een voorwerp hebt verloren, dan kun je dit mondeling of telefonisch doorgeven bij de kassa. Wij noteren dan je naam en contactgegevens. Zodra we het verloren voorwerp teruggevonden hebben, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.