Herfst bij Binky!

Herfstvakantie

In de herfstvakantie organiseren we bij Binky heel veel leuke activiteiten op het park. Ook zijn Binky en zijn vriendjes regelmatig te zien tijdens een meet & greet of tijdens een van de leuke en leerzame shows. 

Kleurwedstrijd op 25 en 27 oktober:
Kinderen kunnen via de website een kleurplaat kiezen. Print deze uit en maak er je allermooiste kunstwerk van. Op dinsdag 25 en donderdag 27 oktober neem je je allermooiste exemplaar mee. Binky kiest om 14:00 uur voor de Smulkrul een aantal winnaars uit. Voor iedereen met een kleurplaat is er een kleinigheidje en de gekozen winnaars krijgen een echte BINKY knuffel.

Klik hier om direct een kleurplaat te kiezen

(Kleurplaten kunnen online worden gedownload en worden geprint, heb je geen printer dan kan je een kleurplaat aan de kassa komen ophalen).

Proeverij op 25 en 27 oktober:
Op dinsdag 25 en donderdag 27 oktober vindt er voor de Smulkrul een heuse proeverij plaats met allemaal lokale lekkernijen die thuis horen in dit seizoen. Kom lekker smullen en proeven van verschillende hapjes. Muntjes hiervoor á €1,- per persoon zijn te koop bij de kassa.

Meet & greet met Binky op 24 en 28 oktober:
Geef Binky een knuffel, high five of ga samen op de foto tijdens de meet & greet met Binky op maandag 24 oktober en vrijdag 28 oktober om 11:00 uur en 14:00 uur.

Shows van Binky en zijn vriendjes op 23, 26 en 30 oktober:
Op zondag 23, woensdag 26 en zondag 30 oktober kun je volop genieten van alle parkshows van Binky en zijn vriendjes. Onderstaand vind je het hele programma van de shows.

Programma:

11.00 Hoe maak je kaas? - bij de kapschuur, tussen de geitjes
11.30 Groente & Fruit - bij de moestuin
12.00 Binky & de Mysterieuze Melkbus (+ meet en greet) - hoofdpodium op het horeca terras
13.30 Vliegende vriendjes & kriebelbeestjes - bij de bijenstal
14.00 Hoe maak je kaas? - bij de kapschuur, tussen de geitjes
14.30 Groente & Fruit – bij de moestuin
15.00 Binky & de Mysterieuze Melkbus (+ meet en greet) - hoofdpodium op het horeca terras
16.00 Vliegende vriendjes & kriebelbeestjes - bij de bijenstal