Kinderboerderij Apeldoorn

Wil jij een dagje naar de kinderboerderij? Kom dan Kinderparadijs Malkenschoten (ook bekend als Binky) een bezoekje brengen! Omringd door de dieren en een groene omgeving kunnen jij en je kinderen lekker komen spelen bij Binky. Binky is de grootste kinderboerderij van Apeldoorn en is bovendien een speelparadijs met allerlei leuke attracties en activiteiten voor kinderen.

Kinderboerderij Apeldoorn

Apeldoorn beschikt met de Veluwe over een prachtige groene, natuurlijke en bosrijke omgeving en is vanuit heel Nederland makkelijke te bereiken door haar centrale ligging en haar goede bereikbaarheid via de snelwegen.

Over Binky

Binky is het vrolijke varken van de kinderboerderij. Hij heeft veel dierenvriendjes die jou graag eens willen ontmoeten. Binky vindt het boerenleven op de boerderij geweldig! Hij speelt ook graag in de speeltuinen. Daarnaast vindt hij dansen erg leuk. Soms doet hij zelfs een leuk optreden op zijn eigen Binkypodium en dan kunnen alle kinderen leuk met hem mee dansen. Er zijn zoveel leuke activiteiten op de speelboerderij dat Binky zelfs wel eens verdwaalt.

Kinderboerderij openingstijden

Bekijk hier de actuele openingstijden van kinderparadijs Malkenschoten.

Adres

Kinderparadijs Malkenschoten / Binky
Dubbelbeek 4 (hoek Arnhemseweg)
7333 NJ Apeldoorn
Telefoon: 055-5332803
E-mail: malkenschoten@accres.nl