Dagje weg

Kinderparadijs Malkenschoten staat garant voor een leuk dagje weg met het hele gezin!

Eropuit met kinderen

Spelen, knuffelen met de dieren en leren over de kinderboerderij. Het kan bij ons allemaal. Geniet op het horecaterras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Ga op pad tussen de dieren, leef je uit in de vele speeltuinen en ontmoet Binky het vrolijke varken van de kinderboerderij. 

Neem een digitaal kijkje op de kinderboerderij

Wie maak je blij met een dagje weg

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich goed vermaken bij ons op de kinderboerderij. We hebben maar liefst 4 hectare aan speelplezier. Er zijn verschillende grote speeltuinen met speeltoestellen voor verschillende leeftijden. Speel een potje midgetgolf samen met je ouders, stap in de waterfietsen op de grote vijver, spring op de airtrampoline of glij van de hoogste glijbaan. 

Op pad met je peuter

Ook zijn er veel speeltoestellen en activiteiten voor peuters. Ga samen met je peuter op ontdekking op onze kinderboerderij. Leer alle boerderijdieren kennen of ga fietsen op het verkeersplein. Knuffel en borstel de geitjes en speel de boerderij quiz in de kapschuur. Onze kinderboerderij is zeer overzichtelijk met rondom met een hek waardoor het een veilige speelplek is.

Familie Uitjes

Organiseer je een familie uitje dan behoort onze kinderboerderij wel in de top van leuke uitjes. Ga eropuit met de hele familie. De kinderen vermaken zich in een van de speeltuinen en de ouders genieten van een kop koffie/ thee op het terras. Met maar liefst 4 hectare aan speelplezier staat onze kinderboerderij garant voor een leuk dagje weg met de hele familie.