Schoolreisje groep 3

Binky is erg leuk voor een schoolreisje met kinderen uit groep 3!

Ga eropuit met de kinderen van groep 3 naar Kinderparadijs Malkenschoten.

Op onze kinderboerderij kun je allerlei dieren zien en aaien. Bij ons op de boerderij wonen schapen, varkens, kippen, geiten en nog veel meer dieren. Dit is een leuke manier om meer te leren over hoe de dieren leven en hoe ze verzorgd worden. Onze geitjes kun je zelfs voeren en kammen. Op sommige dagen kunnen de kinderen van een schoolreisje een ritje maken op de pony's.

Maak alvast kennis met onze dieren

De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in ons grote park van maar liefst 4 hectare groot. We hebben heel veel speeltoestellen afgewisseld met hele leuke en lieve boerderij dieren. Op onze kinderboerderij kun je een potje midgetgolfen, fietsen op de waterfietsen, springen op de airtrampoline en nog heel veel meer.

Bekijk al onze attracties

Terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken op ons afgezette terrein geniet de begeleiding op ons horecaterras van een lekker kopje koffie of thee. Dit zit in het arrangement van het schoolreisje inbegrepen. Vanaf het terras heb je uitzicht over de speeltuin en ook op de speelweide staandiverse picknickbanken om lekker aan te zitten in een van de vele schaduwrijke plekken. 

Heb je vragen neem dan gerust contact op met ons of boek direct een schoolreisje voor groep 3 via onderstaande button.


Geniet van je schoolreisje!