Schoolreisje groep 4

Komen spelen met de kids uit groep 4 bij Binky tijdens een te gek schoolreisje!

Ga eropuit met de kinderen van groep 4 naar Kinderparadijs Malkenschoten.

Een schoolreisje met groep 4 naar Kinderparadijs Malkenschoten is een leuke manier om samen lekker buiten te spelen en te genieten van de dieren. De kinderen kunnen alles ontdekken over het leven op de boerderij bijvoorbeeld in onze bergkapschuur. Op spelenderwijs leer je alles over de dieren en de boerderij. De geitjes kunnen worden gekamd en worden gevoerd en op sommige dagen kan er een ritje gemaakt worden op onze pony's. Op onze kinderboerderij wonen heel veel verschillende dieren. 

Maak alvast kennis met onze dieren

Daarnaast kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in een van de vele grote speeltuinen. Ook kun je een rondje maken in onze waterfietsen op de grote vijver of een potje midgetgolfen met klasgenoootjes. Er is van alles te beleven op ons 4 hectare grote park. 

Bekijk al onze attracties

Onze kinderboerderij biedt heel veel schaduwrijke plekjes en volop picknickbanken om lekker aan te lunchen. Het park is overzichtelijk en omheind met een hekwerk waardoor de kinderen goed in de gaten gehouden kunnen worden en niet zomaar weg kunnen lopen. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn kan de begeleiding genieten van een kop koffie of thee aan een van de picknickbanken of op het horecaterras.

Heb je vragen neem dan gerust contact op met ons of boek direct een schoolreisje voor groep 4 via onderstaande button.

Geniet van je schoolreisje!