Schoolreisje voor kleuters

Bij Binky kunnen kleuters veilig spelen en alles leren over de boerderijdieren!

Ga eropuit met de kleuters naar Kinderparadijs Malkenschoten.

Op onze kinderboerderij kun je allerlei dieren zien en aaien. Op de boerderij wonen schapen, varkens, kippen, geiten en nog veel meer dieren. Dit is een leuke manier om meer te leren over hoe de dieren leven en hoe ze verzorgd worden. Extra leuk voor kleuters is dat je tussen de geitjes kunt lopen, ze kan kammen en zelfs kunt voeren. Zo maken kleuters op een laagdrempelige manier kennis met dieren. Op sommige dagen kunnen de kinderen van een schoolreisje een ritje maken op de pony's.

Maak alvast kennis met onze dieren

Onze kinderboerderij heeft maar liefst 4 hectare aan speelplezier! Je kan je uitleven in een van de grote speeltuinen, een potje midgetgolfen, fietsen op de waterfietsen, springen op de airtrampoline en nog heel veel meer. 

Bekijk al onze attracties

Onze kinderboerderij biedt heel veel schaduwrijke plekjes en volop picknickbanken om lekker aan te lunchen. Het park is overzichtelijk en omheind met een hekwerk waardoor de kinderen goed in de gaten gehouden kunnen worden en niet zomaar weg kunnen lopen. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn kan de begeleiding genieten van een kop koffie of thee aan een van de picknickbanken of op het horecaterras.

Heb je vragen neem dan gerust contact op met ons of boek direct een schoolreisje voor kleuters via onderstaande button.

Geniet van je schoolreisje!