Speelboerderij

De hele dag spelen en knuffelen met de dieren!

Kom spelen en ontdekken op de speelboerderij!

Voor kinderen is een dagje naar een speelboerderij een geweldige dag uit. Ze kunnen er zich de hele dag vermaken in een natuurlijke omgeving.

Onze dieren worden graag geaaid wat een geweldige leerervaring kan zijn. Ook kan je onze geitjes voeren en kammen. Op sommige dagen kun je zelfs tegen een kleine betaling een ritje maken op een van de pony's. 

Maak hier alvast kennis met onze dieren

Je bent de hele dag lekker buiten aan het spelen. Ouders/ begeleiders genieten ondertussen op het horecaterras of op een van de picknickbanken van een kop koffie of thee. 

Naast de vele dieren zijn er ook heel veel speeltoestellen te ontdekken. Zo kun je roetsjen van de hoogte glijbaan, over het water met de kabelbaan of elkaar nat spetteren bij de waterspeelplek. Er zijn heel veel attracties voor verschillende leeftijden verdeeld over het hele park.

Bekijk hier alvast alle attracties

Naast de dieren en de speeltuinen hebben wij ook een bergkapschuur waarin je allemaal leuke weetjes vindt over de speelboerderij. Ga zelf op ontdekking, speel de quiz en beantwoord alle vragen. Weet jij aan het eind van de dag alles over de boerderij? 

Binky en zijn vriendjes leren je ook graag alles over het leven op de boerderij tijdens leuke en leerzame shows. Hoe wordt kaas gemaakt, waar groeien de groenten en waar zijn die kriebelbeestjes nu eigenlijk goed voor? Leer, zing en dans mee met Binky en zijn vriendjes.

Bekijk wanneer Binky en zijn vriendjes te zien zijn

Kortom bij ons op de speelboerderij kun je je een hele dag vermaken met de kinderen. Koop je ticket of abonnement alvast online via onderstaande button.