Feestje proef de natuur

Prijs: € 16,00 p.p.

Naast lekker spelen bij Binky ga je met dit kinderfeestje op ontdekkingstocht wat de natuur ons allemaal te bieden heeft. Hoe wordt honing gemaakt, hoe kun je zelf thee maken en hoeveel melk heb je nodig voor één kilo kaas? En hierbij mogen de kinderen ook wat lekkers proeven.

Dit kinderfeestje is het leukste voor kinderen die al zelf kunnen lezen. Sommige vragen zijn vrij lastig, daarom willen we de begeleiders van het kinderfeestje vragen om de kinderen te helpen de speurtocht, als dit nodig is. Als kinderen nog niet kunnen lezen, dan willen wij de begeleiders vragen de hele speurtocht aan de kinderen voor te lezen en de vragen samen te maken.

Als je dit kinderfeestje boekt, krijg je een picknickmand mee met daarin boerencake, jamcupjes (om over de cake te smeren), een snoepzakje en een beker die je onbeperkt kunt bijvullen met ranja. Voor de volwassenen is een kopje koffie of thee inbegrepen en natuurlijk krijgen zij ook een lekkere plak cake. Dit kinderfeestje is inclusief een Smulbox of een Smulbox Fresh voor de kinderen. De begeleiders kunnen consumpties bijbestellen, mocht je dit willen.

Dit kinderfeestje is helaas niet geschikt voor kinderen met een glutenallergie of koemelkallergie.

Let op: voor de picknickmand vragen wij €30,- borg. Als de mand (in nette staat) voor 16:30 uur bij de kassa wordt ingeleverd, krijg je je borg terug.

  • Je feestje dien je minimaal 2 dagen voor de reserveringsdatum bij ons te boeken.
  • We hanteren een minimum van 5 en maximum van 8 kinderen bij een kinderfeestje.
  • Er mogen 2 begeleiders gratis mee naar binnen.  1 Volwassen begeleider dient verplicht aanwezig te zijn bij al onze feestjes. De begeleiders betalen zelf voor eigen horeca gebruik.
  • Een Binky abonnement is niet geldig i.c.m. een kinderfeestje.
  • Een feestje kan tot 1 dag voor de dag van aankomst kostenloos worden geannuleerd.
  • Kinderfeestjes kunnen niet worden gepland op een zondag, op een feestdag of in ons laagseizoen (vanaf 16 november tot 18 februari).