Kriebelbeestjes speurtocht

Kriebelbeestjes speurtocht

Prijs: € 15,00 p.p. minimaal 5 en maximaal 8 kinderen (vanaf 6 jaar)

Naast lekker spelen bij Binky ga je met dit kinderfeestje op kriebelbeestjes speurtocht. Waar wonen insecten, hoe ziet een hooiwagen eruit en welke insecten eten egels graag? 

Als je dit kinderfeestje boekt, krijg je een rugtas mee met daarin de kriebelbeestjes speurtocht, een plattegrond, benodigdheden om kriebelbeestjes te bekijken en een kriebelbeestjes kaart. Binky Fresh Box bestaande uit een broodje ham/kaas, snoeptomaatjes, (suikervrije) limonade in een Binky beker en een verrassing. 

Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Let op: voor de rugtas vragen wij €10.- borg. Als de rugtas (in nette staat) voor half 5 bij de kassa wordt ingeleverd, krijg je je borg terug. De kinderen krijgen dan ook een leuk verrassingstasje mee naar huis! 

  • Je feestje dien je minimaal 2 dagen voor de reserveringsdatum bij ons te boeken.
  • We hanteren een minimum van 5 kinderen en een maximum van 8 kinderen bij dit kinderfeestje. Er mogen 2 begeleiders gratis mee naar binnen.  1 Volwassen begeleider dient verplicht aanwezig te zijn bij al onze feestjes. De begeleiders betalen zelf voor eigen horeca gebruik.
  • Een onbeperkt Binky bezoek abonnement is niet geldig i.c.m. een kinderfeestje.
  • ​Kinderfeestjes kunnen niet worden gepland op een zondag, op een feestdag of in ons laagseizoen (vanaf 16 november tot 18 februari)
  • Wil je dit feestje reserveren? Dat kan via onderstaande button.